Comnet'ten NetGSM İndirim Kodu ve Hızlı Geçiş Süreci Bilgilendirmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ebru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ebru

Yeni Üye
NetGSM'e geçiş yapmayı planlayanlar için önemli bir fırsat! Comnet tarafından sunulan NetGSM indirim kodu, hızlı ve sorunsuz bir geçiş süreci ile hizmet almanızı sağlıyor. İşte geçiş süreci hakkında detaylı bilgi:

Davet Kodu: NTGX1DBUSM

(Bu kodu başvurunuzda kullanarak indirimden faydalanabilirsiniz.)​

Başvuru Linki: Başvurunuzu buradan yapabilirsiniz.

Geçiş Süreci:​

xDSL Numarası: Comnet'in hizmetler sayfasından xDSL numaranızı alarak başvurunuzu başlatabilirsiniz. Bu numara, geçiş sürecinde gerekli olacak önemli bir bilgidir.
Başvuru Sonrası Geri Dönüş: Başvuruyu yaptıktan sonra, genellikle 2 saat içinde geri dönüş almanız beklenir. Ancak, eğer geri dönüş almazsanız, Comnet müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Ben, başvurumdan sadece 20 dakika sonra telefonla bağlandım ve tüm işlemleri hızla tamamladım.
Onay Bekleme: Başvurunuzun ardından, şu anda Comnet'ten geçiş onayı bekliyorum. Sürecin hızlı bir şekilde ilerlediği konusunda emin olabilirsiniz.

Süreçle ilgili olarak herhangi bir sorunuz olursa, başvuru yaptıktan sonra direkt olarak Comnet müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Geçiş işlemlerinizin hızla tamamlanması ve indirim fırsatlarından faydalanmanız için bu fırsatı kaçırmayın!

Geri