Bisiklet rotalarını keşfederken macera dolu anlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ebozbora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ebozbora

Yeni Üye
Ben bu rotayı rahatlıkla tamamlayabileceğimi düşünüyorum, ancak benimle gelecek olan arkadaşımın bisikleti pek iyi durumda değil. Kendisi benim kadar tecrübeli değil, kondisyonu da benimki kadar değil. Tabii ki, bisiklet açısından durum böyle. Her neyse, molalar vererek ve yiyip içerek bu rotayı tamamlayabilir miyiz sizce?

Buraları bilenler de rota hakkında yorum yapabilirler mi, zevkli olur, ya da şu kısım böyle böyle falan diye. Geçen o arkadaşla yaklaşık 7-8 km sürdük zaten. Oruçtuk bir de. Bu rotada Çubuk Barajı'na gidince bir şeyler yeriz, içeriz.

Rotanın üçte biri çakıl. Yani yaklaşık 7-8 km çakıl. Etrafı da bomboş tarla. Gerisi asfalt, bildiğim kadarıyla. Sizce, arkadaşım için rotadan Hacıkadın Mesire Alanı + Mehmet Örücü kısmını çıkarayım mı? Bunu yaparsam rota 13 km'ye düşüyor. Çakıl kısmı işin içinden çıkmış oluyor. Yani daha kolay ama daha az doğaya sahip bir rota oluyor. Çakıldan, at çiftliği yakınlarında tarlaların içinde sürme keyfinden mahrum kalıyoruz yani.

Sohbet edelim diye açtım konuyu. Fikirlerinizi belirtirseniz güzel olur bu konu üzerinden.

Geri