4000 TL'ye kadar akıllı saat önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Teknost
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Teknost

Yeni Üye
Merhaba, ben aslında kendi kafamdan karar verdim gibi ama sizinde fikrinizi almak istedim. Sizce aşağıdakilerden hangisi alınır? yada önereceğiniz 4000 TL'ye kadar olan saat önerisi var mı?

Samsung Watch 5 44m
Samsung Watch 4 classic 46 mm
Samsung Watch 6 40 mm

Samsung Watch 5 44m

Sorduğun saatlerin eksilerini ve artılarını bilmek önemli hepsini ve 4000 e alabileceğin diğer saatleri bırakıyorum aşağıya. Karar senin :)

Samsung Watch 5 44mm:
  • Artıları: Daha yeni bir model, daha büyük ekran, daha uzun pil ömrü, geliştirilmiş sağlık sensörleri.
  • Eksileri: Daha pahalı, döner çerçeve yok.
Samsung Watch 4 Classic 46mm:
  • Artıları: Döner çerçeve, klasik tasarım, daha uygun fiyatlı.
  • Eksileri: Daha eski bir model, daha küçük ekran, daha kısa pil ömrü.
Samsung Watch 6 40mm:
  • Artıları: Kompakt tasarım, hafif, şık.
  • Eksileri: Küçük ekran, daha kısa pil ömrü, diğer modellere göre daha az özellik.
4000 TL'ye kadar önerebileceğim diğer saatler:
  • Huawei Watch GT 3: Şık tasarım, uzun pil ömrü, birçok sağlık özelliği.
  • Garmin Venu 2 Plus: Spor odaklı, gelişmiş GPS ve sağlık takibi, müzik depolama ve Spotify desteği.
  • Fitbit Sense: Gelişmiş sağlık takibi, stres yönetimi, uyku takibi.

3-4 bin bandında Huawei Watch GT 3 46 mm modeli var, fiyatı yaklaşık 3500 TL civarında. Bir de Elite modeli var, o da 46mm ve fiyatı yaklaşık 4400 TL gibi.

GT 3 Pro modeli var, biraz daha iyi ama sanırım şu anda en uygun fiyatı 5400 TL gibi görünüyor.

Genelde Mediamarkt, Teknosa gibi yerlerde açıkta oluyor bu modellerin hemen hepsi. Gidip inceleyip karar verebilirsiniz.

Tabii incelerken sizin için olmazsa olmaz özellikler nelerdir onu iyi araştırın. Samsung'da olup Huawei'de olmayan ve sizin için şarj süresinden daha önemli bir özellik varsa yapacak bir şey yok tabii.

Ben eşime Huawei GT3 42 olan modelini aldım. 42mm olanların şarjı 1 hafta gidiyor, buna dikkat edin. Sadece 46mm olanlar 2 hafta gidiyor.

Geri