Dixon
Yeni Üye
Merhaba, Yaşım 29 oldu, parası olan zengin arkadaşlarımın hepsi evlendi ve çocuk sahibi oldu. Kiminin 1, kiminin 2 çocuğu var. Artık gördüklerim beni çok üzüyor. Cebimde sadece 180 TL var, inanır mısınız? "Çalış paran olsun" diyenlerin haklı olduğunu söyleyenler şimdi çıkacaklar. 12 bin nüfuslu ilçede yaşıyorum, iş arıyorum ama bulamıyorum. Şehir dışına çıksam ne yapacağımı bilemiyorum.
Ülkemizin ekonomisi çöktü. Her gün gençler daha da kötü duruma düşüyor. Parası olan insanlar daha çok kazanırken, benim gibi insanlar daha çok zarar görüyor. Umarım en kısa sürede hayırlı bir iş bulurum. Ülke olarak ekonomik sıkıntıları aşarız, inşallah. Bizleri böyle duruma getirenler bir gün gidecekler, bize ise hesap ödemek düşecek.
Ülkemizin ekonomisi çöktü. Her gün gençler daha da kötü duruma düşüyor. Parası olan insanlar daha çok kazanırken, benim gibi insanlar daha çok zarar görüyor. Umarım en kısa sürede hayırlı bir iş bulurum. Ülke olarak ekonomik sıkıntıları aşarız, inşallah. Bizleri böyle duruma getirenler bir gün gidecekler, bize ise hesap ödemek düşecek.